Sahip Olmanız Gereken 5 Günlük İş Ayakkabısı

Günlük İş Ayakkabısı

Belirli bir kıyafet kuralına uymaya çalışırken , ayakkabıları kesinlikle belirtilen stille eşleştirmelisiniz. Bu şekilde, mükemmel bir şekilde giyinecek ve mükemmel şekilde eşleşen kıyafetinizi vurgulayacaksınız.

Tipik bir ofis işiniz varsa, uymanız gereken kıyafet kodu muhtemelen iş amaçlıdır. Pratikte bu, bir takım elbise ceketi ve kravat giymenize gerek olmadığı, ancak kot pantolon ve en sevdiğiniz spor ayakkabılarla bile görünemeyeceğiniz anlamına gelir. Gardırobunuzda bulundurmanız gereken 5 rahat rahat iş ayakkabısını sizlere sunuyoruz.

1. Klasik siyah oxford ayakkabılar 

Şimdiye kadar  Oxfords'un sadece resmi durumlar için giyileceğini düşünmüş olabilirsiniz , neyse ki bu doğru değil. Rahat siyah deri Oxfords'unuzu ofiste de giymekten çekinmeyin , özellikle görünümü çino pantolon ve beyaz gömlek gibi gündelik iş kıyafetleri ile tamamlıyorsanız  . Eğer formalite düzeyini düşürmek istiyorsanız, seçim süet ayakkabı , kıyafet için daha rahat bir görünüm katacak.

 

 

2. Kahverengi Full-Brogue Ayakkabı 

 

Elbise ayakkabı çeşitleri hakkındaki blog yazımızda da açıkladığımız gibi , B le Brogues hem resmi hem de gayri resmi ayakkabı olarak giyilebilir. Resmiyetleri, ayakkabının önünde ve yanında yapılan deliklerin miktarına bağlıdır: Aslında ,  ayakkabılarda ne kadar çok kıvrılma (veya delik) varsa, o kadar az resmidir . Kahverengi, tamamen aksanlı konuşulan ayakkabınızı yaratın ve gündelik iş görünümünde ustalaşmak için giyin .

3. Kırmızı Bordo Derbi Ayakkabıları

Formalite söz konusu olduğunda, Derby ayakkabıları Oxford'dan daha düşük seviyededir.  Açık bağcık sistemi, yakından incelendiğinde gayri resmi bir dokunuş ekleyebilen üst kısımda dikilmiş deliklere sahiptir. Yepyeni renkte Derby ayakkabı tasarımı deneyin mavi veya benzeri bordo kırmızı olması iş gündelik elbise kodu ile ofisinizde öne ayakkabı mükemmel çifti.

Oxford ve Derby ayakkabılar arasındaki farklar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız , konuyla ilgili blogumuzu okuyun .

 

4. Çift askılı keşiş ayakkabı

Monk çift kayışlı ayakkabılar , en az on yıldır popülerlik kazanıyor ve nedenini biliyoruz . Keşişler giymek, centilmenlik tarzınızı vurgulayacak ve birçok erkeğin sahip olmak isteyeceği moda anlayışına sahip olduğunuzu gösterecektir. Çoğunlukla bir veya iki kayışla temin edilebilen keşişler evrenseldir ve önceki iki tür ayakkabıdan daha az resmi kabul edilir.

5. Wingtip Spectator Ayakkabıları 

Wingtip ayakkabılar birden fazla kıyafet kuralının parçası olabilir . Bunları iş amaçlı gündelik ayakkabılar olarak giymek istiyorsanız ,  önemli fikirlere sahip olanları seçin. İki tonlu ayakkabı ya da Opt seyirci ayakkabı , iki zıt deri tonları ile karakterize edilir.

Etiketler: Sahip Olmanız Gereken 5 Günlük İş Ayakkabısı
Haziran 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR