Yüksek kalite antik ve floter deri üst kısım
1.sınıf deri iç astar ve iç taban
Rahat kauçuk taban
Bağcıklı casual ayakkabı
Hafif sivri burunlu kalıp
25 mm taban yüksekliği
800 gr çift ağırlığı
İlkbahar, yaz, sonbahar mevsimlerinde kullanıma uygundur.
Kullanımla ilgili diğer notlar: Ayakkabılarımız %100 doğal ve yüksek kalite doğal deriden üretildi. Doğal derinin yapısı sebebiyle ayakkabı kar ve yağmur suyuyla ya da nemle temas etmemelidir. Uzun süreli temas halinde deride çatlamalar meydana gelebilir. NV1002 ibaresi yer alan modellerin tabanı kauçuktur. Bu tabanlara sahip ayakkabıların ısı ile teması engellenmelidir.
Diğer seçenekler için günlük ayakkabı modelleri sayfamızı, farklı kalıplar için erkek ayakkabı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
İster işte ister hafta sonu gezilerinde... Günlük bağcıklı rahatlığı siyahın asaletiyle birleştiren bu model, gardırobunuzun en çok giyilen parçası olacak.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.