Yüksek kalite floter deri üst kısım
1.sınıf deri kürklü iç astar ve iç taban
Rahat, sportif kauçuk taban
Bağcıksız, iki yanı fermuar detaylı bot
Yuvarlak burunlu kalıp
28 mm taban yüksekliği
1000 gr çift ağırlığı
Sonbahar ve kış mevsimlerinde kullanıma uygundur.
Kullanımla ilgili diğer notlar: Ayakkabılarımız %100 doğal ve yüksek kalite doğal deriden üretildi. Doğal derinin yapısı sebebiyle ayakkabı kar ve yağmur suyuyla ya da nemle temas etmemelidir. Uzun süreli temas halinde deride çatlamalar meydana gelebilir. Modelin iç astarında ve tabanında kürk kullanılmıştır. Bu modelin tabanı kauçuktur. Bu tabanlara sahip ayakkabıların ısı ile teması engellenmelidir.
Bu modelin yer aldığı erkek bot modelleri kategorisini inceleyebilir, kışlık erkek ayakkabı sayfamıza da göz atabilirsiniz.
Koyu kahverenginin zengin tonunu floter derinin doğal dokusu ve sıcak tutan kürk iç astarıyla buluşturan bu bot, dondurucu kış günlerinde konforundan taviz vermeyen beyefendiler için tasarlandı. Ön kısımdaki dikişli kep detaylı yuvarlak burun yapısı ve çift taraflı fermuar pratikliği, tasarıma hem güçlü bir karakter hem de zahmetsiz bir kullanım kazandırır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.