Kışa Damgasını Vuran Ayakkabılar: Çizme ve Botlar

Kışa Damgasını Vuran Ayakkabılar: Çizme ve Botlar

Mevsimler değişir, gündüzler kısaldı geceler uzadı derken havalar soğumaya başlar ve beklenen gün gelir. Önceden planlanan bir haftasonu yazlıklar kaldırılır dolaptan, incecik ufak kıyafetlerin yerini yünlü kazaklar alır. Örgü hırkalar, eldivenler, patikler için zaman gelmiştir. Sandaletler ve terlikler de raflardan kalkmalıdır ki, çizme ve bot ayakkabılara yer açılsın. Hemen hemen her evde yılda en az iki kere gerçekleşen bu değişim, raflardan kaldırılanları özletir mutlaka. Soğuk havalardan sıkılıp montunu giyerken aklına gelir yaz, o zaman hatırlarsın ipek elbiseni, babetlerini.. Ya da yaz mevsiminin herhangi bir günü, herhangi bir anında en sevdiğin kışlık ayakkabı gelir aklına ve aldığın yeni montunla bir kombin yaparsın hemen hayalini kurduğun kış akşamında.

 


Havaların kışa yakışır soğuğunu yaşadığımız bu günlerde ayağınızı daha sıcak tutacak, yağmurdan çamurdan koruyacak, giydiğinizde kıyafetinize yakışacak kışlık ayakkabınızı kullanmak için beklediğiniz an geldi. Yeni bir çift çizmeye ihtiyacı olanlar için; vitrinlerde de yazlık ayakkabıların yerini yepyeni kışlık çizme ve bot ayakkabı modelleri aldı. Farklı renk ve modellerde türlü türlü kışlık ayakkabı arasından doğru seçim yapma görevi size düşüyor. 

Kışa şık adımlar atan bayanlar; havalar soğuduğunda topuk sesleri kesilecek değil ya! Kışa inat, yağışlara aldırmayan topuklu modeller vitrinde! Elbise ve eteklerinizle uyum sağlayacak uzun deri çizmeler, süet ve nubuk kadifeliğine sahip sıcacık bot ayakkabılar, evinizin sıcaklığını bırakıp dışarı çıkmanız için size gülümseyen kışlık tasarımlar Nevzat Onay kalitesiyle kadın ayakkabı online satış vitrinimizde!

Ve kışa şık adımlar atan erkekler; çeşit çeşit takım elbise giymeye hazırlanın! Her takımınıza yakışacak tasarımlarıyla botlar vitrinde! Sevdiğiniz renklerin en güzel tonunu taşıyan kışlık ayakkabılar, pantolonunuz nasıl olursa olsun tarzınızı yansıtacak modeller de Nevzat Onay kalitesiyle erkek ayakkabı online satış vitrinimizde!

 

Etiketler: Kışa Damgasını Vuran Ayakkabılar: Çizme ve Botlar
Haziran 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR