Erkek Kemer Modellerinde Kalite

Erkek Kemer Modellerinde Kalite

Kemerin ilk kullanıldığı tarihe ilişkin net bilgilere sahip olmasak bile, yıllar öncesinde bol gelen kıyafetini, bedenine tutturmak için herhangi bir aksesuarı beline dolayan birileri olduğunu düşünebiliriz. Eski çağlardan beri hayatımızda olan hem kadın hem erkekler tarafından sıkça kullanılan bu aksesuar belki bir ip, belki bir kumaş parçası olabilir. Adı o zamanlar Kemer olmasa da kullanım amacı aynıdır. Şimdilerde aynaya baktığımızda bizi tamamlayan aksesuar, geçmiş zamanlarda bol gelen kıyafetleri, bedenimize uydurmak için ya da taşıdığımız eşyaları belimize asabilmek için kullanılan bir araçtı. Çeşitlendikçe tıpkı ayakkabının tarihinde olduğu gibi soylular tarafından kullanılan,  haline geldi. Elmas, inci, altın ve gümüş gibi kıymetli taşlardan pahalı kemerler üretilmeye başladı zanaatkârlar. Başlangıçta kaba görüntüye sahip olan tasarımlar, moda akımlarına uyum sağlayarak daha zarif tasarımlara dönüştü.

Zamanla herkesin kullanabileceği düzeye gelen kemer; önce yöresel esintilerle bögelere göre farklılaştı. Bu sanatın ustaları altın, gümüş, ipek ve deri gibi çeşitli materyaller kullanılarak yeni kemer modelleri tasarlamaya devam etti. Kadınların, kıyafetlerinde daha estetik bir görünüme sahip olmak için tercih ettiği kemerler çok geniş renk yelpazesine sahip. Üstelik taşlı, zımbalı, büyük tokalı, püsküllü, bocuklu kemerler arasında seçim yapmak söz konusu olduğunda size biraz zaman vermemiz gerekecek.


 

Erkekler ise kemeri daha çok iş hayatında tercih ediyorlar. Kadın kemerlerine oranla daha sade ve renk konusunda daha kısıtlı olan erkek kemer modellerinde özellikle deri melzeme tercih ediliyor. Takım elbiselerin kemersiz kullanımına rastlamadığımız bu günlerde, kemer erkekler için tahminimizden daha önemli bir hale geldi. Öyle ki kemerin ayakkabı ile olan renk uyumu, erkeklerde kaliteli giyinmenin püf noktaları arasında yer alıyor. Erkeklerin cüzdan ve çanta haricinde kemerden başka aksesuar tercih etmedikleri düşünülürse, en kaliteli olanı aramalarına da şaşmamak lazım. Erkek kemerleri konusunda iddialı isimlerden biri olan Nevzat Onay Ayakkabı ve Deri Mamullerinin doğal dana derisi kullanarak ürettiği erkek kemer modellerin en önemli özelliklerinden biri sadeliği önemseyen tek sıra dikişinde gizli. İsteğe göre değişen Süet ,nubuk, parlak deri malzemesiyle zevke göre değişen taba, kahverengi, siyah, bej ve lacivert renk seçenekleriyle kıyafet seçiminizi onurlandıracak modeller kemer koleksiyonumuzda, onurlandıracağı takım elbiselerini bekliyor.

Etiketler: Erkek Kemer Modellerinde Kalite
Haziran 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR