Benzer Ürünler
Siyah Günlük Bağcıklı Neolit Erkek Ayakkabı -11190-
Siyah Günlük Bağcıklı Neolit Erkek Ayakkabı -11190-
Siyah Günlük Bağcıklı Neolit Erkek Ayakkabı -11190-
Siyah Günlük Bağcıklı Neolit Erkek Ayakkabı -11190-

Siyah Günlük Bağcıklı Neolit Erkek Ayakkabı -11190- (6506-530 NDVK|16777507)

İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺3.699,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.499,00(KDV Dahil)
:

Yüksek kalite antik deri ve yumuşak floter deri birleşimi üst kısım

1. Sınıf Deri iç astar ve iç taban

İthal, hafif ve rahat neolit taban

Beş bağcıklı oxford ayakkabı

Yuvarlak burunlu kalıp

21 mm. ökçe yüksekliği

900 gr. ağırlık

29 cm taban uzunluğundadır

Ürün ölçüleri 41 numara ayakkabı kullanılarak alınmıştır. 

 


Ölçümlerin boyuta göre değişebileceğini lütfen unutmayın. 
Ayakkabı ağırlık ölçümü tek değil, bir çift ayakkabı baz alınarak yapılmıştır.

 

 

Rahat ve şık tasarımıyla göz dolduran siyah günlük bağcıklı erkek ayakkabı modeli, klasik tarzdaki kombinlerinizi kusursuzca tamamlıyor. Sonbahar ve kış aylarında kullanılmak üzere tasarlanmış ayakkabı, dış etkenlere karşı koruyucu, rahat ve zarif detaylarıyla öne çıkıyor. Günlük kullanımda ihtiyacınız olan konforu sunan özel neolit taban, dayanıklılık ve zarif çizgileriyle de göz dolduruyor. Siyah rengin çok yönlü kullanım avantajı, klasik ayakkabıyı farklı renklerdeki kıyafetlerinizle rahatlıkla kombin yapabilmenizi sağlıyor. Yumuşacık gerçek derinin sunduğu lüks konfor, aynı zamanda stilinizi bir adım yukarı taşımanıza imkan tanıyor. Özel alışveriş fırsatları ile satışa sunulan erkek ayakkabı tasarımı, şıklığından ödün vermeyen erkeğin günlük giyim stiline göz alıcı bir katkı sağlamayı başarıyor. 

Dış Tasarımda Dikkat Çekici Detaylar

Siyah renkli erkek ayakkabıya çarpıcı bir tavır kazandıran, yüksek kalitedeki antik deri ve yumuşacık floter deri, üst sayanın kusursuz görünmesini sağlıyor. Bağcıklı formda tasarlanan üst kısım, ayakkabının ayağınıza kolayca yerleşmesinin yanı sıra klasik duruşuna da ayrıcalıklı bir katkıda bulunuyor. Kumaş pantolonlar, keten ve klasik kesime sahip tüm pantolon modelleriyle rahatlıkla tamamlayabileceğiniz günlük siyah erkek ayakkabı modeli, takım elbiselerle birlikte de kusursuz bir silüet yaratıyor. Yumuşacık üst saya, gün boyu uzun süre ayakta kaldığınız zamanlarda bile sunduğu rahatlık hissinden ödün vermiyor. Düz ve kendinden dokulu görünüşüyle hareketli bir stile sahip olan dış tasarım, klasik duruşuyla ağır başlı görünen ayakkabı modeline dinamik bir hava kazandırıyor. 

Taban Detaylarındaki Zarafet ve Konfor

Hafif gramaj ağırlığına sahip olan neolit taban yapısı, ayakkabının rahat kullanımını destekliyor. İthal neolit materyalden tasarlanan taban, ayakkabının tüm farklı zemin yüzeylerinde aynı konforla kullanılmasına katkıda bulunuyor. Siyah renkli ayakkabının dış tasarımıyla uyumlu bir görünüm sergileyen aynı renkteki taban tasarımı, ayakkabının genel görünüşündeki zarafeti güçlendiriyor. 21 mm ökçe yüksekliğine sahip taban tasarımı, ideal bir kullanım deneyimi vadediyor. Ergonomik taban, zeminden kaynaklanan pürüzlerin ayaklarınıza vereceği rahatsızlık hissini azaltarak rahat ve güçlü bir kullanım performansı sağlıyor.

Kaliteli ve Stil Sahibi Bir Tasarım

Yeni moda trendlerinden ilham alan şık tasarımıyla karizmatik bir duruşa sahip olan Oxford ayakkabı, hem profesyonel ofis stiline hem de günlük yaşamında klasik giyim tercih edenlere büyük bir avantaj sağlıyor. Yalın tasarımını pratik kullanım özellikleriyle zarif bir biçimde bütünleştiren ayakkabı modeli, yuvarlak burunlu kalıbı sayesinde ayakta hoş bir duruş sergiliyor. Beş bağcıklı erkek ayakkabı tasarımı, üstün kalitesi ve stil sahibi görünümüyle, erkek giyim tarzına ayrıcalıklı bir tavırla dahil oluyor. Toplamda yaklaşık 900 gram ağırlığa sahip olan ürünün ayaklarda hissettirdiği konfor, günün her saatinde devam ediyor. İç yüzeydeki terletmeyen birinci sınıf iç deri astar, ayaklardaki terleme ve oluşabilecek kötü kokunun önlenmesini sağlıyor. 39-44 numara aralığında tasarlanan siyah kışlık erkek ayakkabı, farklı ayak ölçülerine sahip erkeklerin tercih edebilmesi için üretiliyor. Ürünün rahat ve ayrıcalıklı özelliklerle donatılmış kalıbı, günlük ayakkabı seçiminizi kolaylaştırıyor.

Klasik Tarza Özel Tasarlanmış Ayakkabı Modeli

 

Hem günlük hem de profesyonel ofis stilinin tamamlayıcısı olarak kullanılabilen erkek ayakkabı modelini; siyah, füme, gri gibi farklı renk seçenekleriyle tasarlanmış takım elbiselerle kombinleyebilirsinz. Yarattığınız şık kombinleri tamamlayan ürünün göz alıcı duruşu, girdiğiniz tüm ortamlarda bakışların üzerinizde toplanmasını sağlıyor. Mat siyah deri ile tasarlanan ürün, uzun ömürlü kullanımda bile formunu ve ilk günkü teknik özelliklerini korumayı sürdürüyor. Dayanıklı hakiki deri, neolit taban ve ergonomik tasarıma sahip iç taban, bir bütün olarak ayakkabının güçlü stilini oluşturuyor. Bağcıklı ayakkabı formunun dinamik stili, klasik tarzın güçlü enerjisiyle bir araya geldiğinde vazgeçilmez biri rahatlık ortaya çıkıyor. Gardırobunuzdaki birçok pantolon, takım elbise, gömlek ve triko gibi parçaları özgürce bir araya getirebilir ve Nevzat Onay markalı şık ayakkabı modeliyle ayrıcalıklı stilinizi tamamlayabilirsiniz. 

Renk
Siyah
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR