8010-223 TB356
8010-223 TB356
8010-223 TB356
8010-223 TB356
8010-223 TB356

Deri Kahverengi Klasik Chelsea Erkek Bot -11939- (8010-223 TB356)

İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺3.699,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.499,00(KDV Dahil)
Antik K.Kahve 206
:

El işçiliğiyle yapılan yüksek kalite deri

1.sınıf deri iç astar ve iç taban

Konforlu, kışlık kauçuk taban

Kışlık chelsea bot

Sivri ve hafif kare burunlu kalıp

30 mm. ökçe yüksekliği

900 gr. ağırlığındadır. 

Sonbahar ve kış aylarında kullanılmalıdır.


Kullanımla ilgili notlar:


Ayakkabılarımız %100 doğal deriden üretilmiştir.

Doğal deri kar ve yağmur suyu ile temas etmemelidir, temas halinde deride çatlamalar meydana gelebilir.


TB ve TB356 ibaresi yer alan modellerimizin tabanı kauçuktur.

Bu tabanlara sahip ayakkabılarda tabanın ısı ile teması engellenmelidir. 

 
Ayakkabı ağırlık ölçüsü bir çift ayakkabı ile alınmıştır.

 

Hakiki Deri Siyah Günlük Chelsea Erkek Bot

Günlük hayatta hem rahat hem de şık olma imkânı tanıyan siyah Chelsea bot, pek çok erkeğin gardırobunun vazgeçilmezlerinden olmaya aday görünüyor. Zamansız etkisi ve klas havasıyla erkek ayakkabı koleksiyonlarının gözde tasarımları arasında yer alan Chelsea bot, tarzınızla fark yaratırken rahatlığın verdiği özgüveni de hissetmenize katkı sağlıyor. Zarif detayları ve el işçiliği tasarımıyla öne çıkarken aynı zamanda gün boyu rahat adımlar atmanıza da yardımcı oluyor. Okula, işe veya hafta sonu arkadaşlarınızla yemeğe giderken spordan klasiğe kadar tüm stillerle rahatlıkla uyumlanabilen günlük botları, özel alışveriş fırsatlarıyla satın alarak tarzınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz. 

Rahat ve Şık Adımlar Atmanızı Sağlayan Özel Tasarım

Güçlü bir stil ifadesi oluşturmanızın yanı sıra ayağınızın konforunu da destekleyen siyah Chelsea botlar, bağcıksız tasarımı sayesinde kolayca giyilebiliyor. 1. sınıf deri dış yüzey ve iç astar ayaklarınızın gün boyunca rahat etmesine yardımcı oluyor. Zarif detayları ile ayaklarınızın çarpıcı görünmesini sağlarken üst düzey deri işçiliği kalitesiyle tüm bakışları üzerinize çekmenize de imkân tanıyor. Yuvarlak burunlu kalıp, ayağınızın yapısını zorlamadan adım atmanıza destek oluyor. Kış aylarında rahatlıkla kullanabilmeniz için özenle tasarlanan günlük Chelsea bot, soğuktan korunmanız için kalın taban yapısından oluşuyor. Sağlam dikişleri ve kaliteli el işçiliği ile mükemmel görünen günlük botlar, en şık ve resmi kıyafetlerle de kolayca uyum sağlıyor. Siyahın zarafeti ve deri malzemelerin benzersiz gösterişiyle harmanlanan deri siyah Chelsea botları, gardırobunuza ekleyerek günün her saati şıklığınızı garanti altına alabilirsiniz. 

Güçlü ve Modern Stilin Tamamlayıcısı 

Günlük Chelsea botlar, şehir hayatının koşturmacasında her an şık ve iddialı görünümler elde etmek isteyen modern erkeklerin favorileri arasında yer alıyor. Çarpıcı ve yüksek moda zevklerini barındıran bir görünüm için rahatlıkla size eşlik eden botlar, slim fit blazer ceket ve chino pantolonlarla çabasız ve çağdaş bir stil elde etmenize aracılık ediyor. Hafta sonları sokak modasından ilham alan güçlü görünümünüze zarif bir detay eklemek için Chelsea botlarınızı siyah kot pantolon ve baskılı tişörtlerle birlikte de kullanabilirsiniz. Hareketli bir hafta sonunu rahat ve konforlu adımlar içerisinde geçirmek için de günlük Chelsea botlar mükemmel birer alternatif. Bu özel tasarım, 30 mm ökçe yüksekliği sayesinde ayağınızın ağrımadan gün boyunca rahat adımlar atmasını sağlarken aynı zamanda kış aylarının soğuk etkisinden de kendinizi korumanıza yardımcı oluyor. En soğuk günlerde bile stilinizden ödün vermeden zarif ve konforlu adımlar atmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Günlük Gardırobunuzun Kurtarıcısı Chelsea Bot

 

Spordan klasiğe kadar her tarza zarif bir dokunuş katan ve işlevsel tasarımı sayesinde ayaklarınızın gün boyu konforlu olmasını sağlayan günlük Chelsea botlar, gardırobunuzun en değerli parçalarından biri olmaya aday görünüyor. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtan bir görünüm yaratmak için triko süveter ve kadife pantolonla birlikte kullanabileceğiniz bu özel tasarımlar, el işçiliğinin benzersiz etkisini tarzınıza yansıtıyor. Seçkin moda görüntüsü elde etmenize katkı sağlayan mat siyah deri tasarım, baskılı üst ve parlak tonlarla birlikte sokak trendlerini yakından takip etmenize de yardımcı oluyor. Minimal tarzın öncüsü erkekler için beyaz gömlek ve koyu taşlanmış jean ile mükemmel şekilde eşleşen botlar, şık ve rahat stilin sınırlarını yeniden keşfetmenize de imkân tanıyor. Ofiste veya günlük hayatta takım elbiseden jean pantolona kadar çok farklı stillerle özgürce eşleştirebileceğiniz Nevzat Onay imzalı özel tasarım Chelsea bot sayesinde şıklığınızla tüm bakışları üzerinize çekerken rahatlığın keyfini de çıkarabilirsiniz.

 

Renk
Kahverengi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR